Tile Adhesivesseminars

diy

 

 


ДОБРЕ ДОЈДОВТЕ НА ВЕБ ПОРТАЛОТ НА MARMODOM

MARMODOM
FHL Group  секогаш се стреми на најдобар начин да го искористи својот потенцијал и потенцијалните профитабилни инвестиции, затоа пред околу 10 години, после долго и детално истражување на менаџментот донесена е одлука да се формира производствен погон за суви малтери и лепаци под името “MARMODOM”. 
                                                
MARMODOM  користи мермерна прашина, која се произведува со кршење на мали мермерни блокови во рудниците кои се сопственост на F.H.L. со цел да се произведат високо квалитетни производи. Палетата на производи содржи готови за употреба малтери, лепаци за плочки, водоотпорни малтери, адитиви и други течности кои варираат во најмалку 40 производи.
Во ГРЦИЈА И ГЛОБАЛНО                                  
Со користењети на висо квалитетна прашина од бел мермер од селектирана гранулација, и додавањето на иновативни хемикалии со висок квалитет, MARMODOM се карактеризира со високо квалитетни производи на пазарот. Поради грижата за корисници MARMODOM – преку иновации и решенија – го заслужи своето место на пазарот во Грција и надвор од неа, како на Балканот, блискиот Исток, Северна Африка итн. Константно сме во потрага за соработка со производители, трговци, кои сакаат да се издигнат на пазарот со квалитетот на нашите производи.

Производство
MARMODOM Производството на готовите за употреба малтери се состои од:

 


 

 


Development - keme.eu | Layout Design - nkd.gr