Εξωτερικη Θερμομόνωση Biopanoply

Κόλλες Πλακιδίων

easy cover 

 

 


Πλεονεκτήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης

 

Εξοικονόμηση ενέργειας

Το πιστοποιημένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης Biopanoply διατηρεί την θερμοκρασία του χώρου για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά τη διακοπή λειτουργίας της εγκατάστασης θέρμανσης ή ψύξης. Έτσι, ελαχιστοποιεί τον χρόνο που χρειάζεται να λειτουργήσει το σύστημα θέρμανσης/ψύξης (λέβητας, τζάκι, κλιματιστικό) με αποτέλεσμα να γίνεται μεγάλη εξοικονόμηση, ειδικά σήμερα που η τιμή του πετρελαίου έχει φτάσει στα ύψη.

Προστασία από τις καιρικές συνθήκες

Η εξωτερική θερμομόνωση Biopanoply προστατεύει την τοιχοποιία από τις μεταβολές της εξωτερικής θερμοκρασίας, κρατώντας το καλοκαίρι ένα δροσερό και το χειμώνα ένα ζεστό εσωτερικό κλίμα

Καλύτερη απόδοση στη μόνωση και αύξηση της ωφέλιμης επιφάνειας

Σύμφωνα με Μελέτη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Δημοσίευση Α. Παπαδόπουλος “Building & Environment 2007”) η μονή τοιχοποιία στην οποία εφαρμόζεται το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης βελτιώνει την στατικότητα των κτιρίων και αυξάνει την ωφέλιμη εσωτερική επιφάνεια των κτιρίων κατά περίπου 5% ενώ η διπλή τοιχοποιία με ενδιάμεση μόνωση είναι κατά 20-25% λιγότερο αποδοτική

Απεριόριστες επιλογές σε χρώμα επιφάνειας και κοκομετρία

Το σύστημα εξωτερικής μόνωσης Biopanoply δεν σας περιορίζει καθόλου στην επιλογή του χρώματος, καθώς μπορείτε να επιλέξετε από τουλάχιστον 250 χρώματα NCS που συνδυάζονται εύκολα. Επίσης διατίθενται 4 διαφορετικές κοκκομετρίες (0,8 / 1,5 / 2,5 / 3,5) για να δώσετε την τελική όψη που εσείς θέλετε.

Περισσότερη κατοικήσιμη επιφάνεια

Η εφαρμογή της εξωτερικής μόνωσης με Biopanoply σας επιτρέπει να μειώσετε το πάχος των εξωτερικών τοίχων, σε σχέση με την ως τώρα γνωστή μόνωση με διπλή τοιχοποιία και ενδιάμεση μόνωση, και έτσι να κερδίσετε περισσότερο χώρο μέσα στο σπίτι (περίπου 5%).

Καλύτερες συνθήκες διαβίωσης

Η σταθερότητα της εσωτερικής θερμοκρασία του χώρου που επιτυγχάνεται με την εξωτερική μόνωση δημιουργεί καλύτερες συνθήκες διαβίωσης όλο το χρόνο, δημιουργώντας ένα κλίμα ευεξίας ενώ επιτυγχάνει παράλληλα και τον εξαφανισμό τυχών μούχλας.

Άριστα αποτελέσματα σε παλιά κτίρια

Η εφαρμογή της εξωτερικής θερμομόνωσης Biopanoply έχει άριστα αποτελέσματα σε παλιά κτίρια που έχουν ρωγμές, σαθρά σημεία και υγρασίες ή άλλα προβλήματα. Εκτός από την καινούργια αισθητική κάλυψη της παλαιάς τοιχοποιίας, εξασφαλίζει την μόνιμη προστασία της τοιχοποιίας για πολλές δεκαετίες, καθώς ο σοβάς BIOPLASTER που αποτελεί το τελικό επίχρισμα του συστήματος BIOPANOPLY είναι 100% αδιάβροχος και παρέχει ανεξίτηλο χρώμα.

Προστασία του περιβάλλοντος

Η χρήση εξωτερικής θερμομόνωσης μειώνει τις ανάγκες του σπιτιού για θέρμανση και ψύξη και έτσι μειώνεται η κατανάλωση ορυκτών καυσίμων, μειώνονται οι εκπομπές βλαβερών ουσιών για τον άνθρωπο καθώς και οι εκπομπές αερίων που συμβάλλουν στο φαινόμενο του θερμοκηπίου.